tisdag 15 maj 2012

Det här är Isak 8 veckor:


Fysiskt:
62 centimeter lång och 6.62 kilo tung perfekt hörande bebis utan skorv (än så länge, förutom ett falskt larm för en månad sedan).

Färdigheter:
Ler, skrattar ljudlöst, glädjespritter och jollrar lite i mjugg. Har börjat föra handen mot det som är intressant och bär hela sin vikt på sina små hjulben. Lyfte huvudet redan i magen. Växlar från gapande glad till skitarg under sekunden. Möter ofta världen med ett "eeeööö".

Person:
En på det hela taget ganska glad liten filur mellan gnällen, utom när han är mitt i ett utvecklingssprång. Blir tyst av pruttljud, skramlig musik och dålig country. Gillar att duscha, byta blöja, titta på mönster och skuggor, att försöka föra in hela näven i munnen samt att suga på ett vuxenfinger. Sover helst i rörelse eller på någon av sina mor- eller farföräldrar. Har ett sprudlande morgonhumör men gillar inte kvällar särskilt mycket. Står gärna med stöd i vuxens knä och är i allmänhet en nyfiken betraktare av det som händer runtomkring.

Går under namnen namnen Isak, Fisak, Knorrvas, Jonsson och Fisen. Vill helst ha uppmärksamhet hela tiden - även när han sover. Är bäst.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...